Школяра з передмістя Львова оштрафували за погрози вчителям

04.05.2018 12:36   Джерело: ZAXID.NET
Опубліковано : Патрік Скеля

Пустомитівський райсуд Львівської області оштрафував учня загальноосвітньої школи №2 у селі Зимна Вода за матюки та погрози вчителям у приміщенні навчального закладу. Як вказано в постанові суду, конфлікт за участю учня та вчителів стався 26 лютого цього року, пише - ZAXID.NET.

Читайте також

У Львові двоє чоловіків погрожували перехожому пістолетом

«Неповнолітній хлопець близько 12:30 у приміщенні ЗОШ №2 по вул. Сірка, 75 у с. Зимна Вода погрожував фізичною розправою та виражався нецензурною мовою до вчителів, чим своїми діями вчинив дрібне хуліганство», – вказано у постанові суду.

Сам школяр під час судового засідання не визнав своєї вини і заявив, що не вчиняв щодо вчителів жодних протиправних дій. Однак суд з недовірою поставився до його показів, оскільки у матеріалах справи були письмові покази директора школи та батьків інших учнів, які підтверджували вину школяра.

Матюки та погрози вчителям правоохоронці кваліфікували як дрібне хуліганство. Суд визнав школяра винним і зобов'язав його сплатити за правопорушення 85 грн. Окрім цього учень також має заплатити 352 грн судового збору.

Цікаво, що у день конфлікту правоохоронці склали на цього учня ще один протокол про адмінправопорушення (теж дрібне хуліганство), однак суд повернув матеріали цієї справи назад у Пустомитівський відділ поліції.

Додамо, що село Зимна Вода розташоване на виїзді зі Львова і вважається одним із найбільших в Україні (на офіційному сайті Зимної Води вказано, що це найбільше село України, хоча за цей титул з нею може посперечатися Костянтинівка із Запорізької області).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZAXID.NET