Львівський виконком не погодив будівництво приватного пологового будинку

02.06.2018 07:26   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Виконавчий комітет Львівської міської ради переніс розгляд питання про затвердження містобудівних умов і обмежень на будівництво медичного центру, пише - Дивись.info.

Згідно з проектом рішення, медичний центр з пологовим будинком планує збудувати на вул.сМазепи, 23, ТОВ «Карпатська нерухомість». Площа ділянки становить 0,7 га. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-5 – лікувальні зони відповідно до детального плану території.

Втім, на засідання виконкому прийшли мешканці навколишньої території, які висловили протест проти будівництва.

«Ми не проти будівництва самого медичного центру. Ми просимо щоб їм дали іншу ділянкою. Тому що ми будемо затиснуті. Там є перехід до дитячої і дорослої поліклініки, до школи. Там занадто потрібна ділянка для громади. Ми просимо зберегти її як сквер», – заявили мешканці.

Заслухавши позицію мешканців, члени виконкому вирішили перенести розгляд питання на наступний тиждень, щоб за цей час детальніше вивчити ситуацію, долучивши до обговорення мешканців та інвестора.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews