Львівські поліцейські затримали «ангела» за, ніби то, аморальну поведінку (Фото)

08.06.2018 18:29   Джерело: PRESS-Центр
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові на проспекті Свободи працівники патрульної поліції затримали Маріну Дарміць, відому туристам дівчину-ангела, яка робить тату хною і працює в ролі аніматора з крилами, пише - PRESS-Центр.

Читайте також

На Львіщині затримано злочинця, який вбив людину та закопав тіло

У прес-службі поліції заявили, що дівчина вчиняла протиправні дії, опір та злісну непокору стосовно працівників поліції, відмовилася показати документи, які посвідчують особу, проводила незаконну господарську діяльність без державної реєстрації, а також аморально себе поводила відносно осіб чоловічої статі.

Сама ж Маріна повідомила, що до неї підійшли патрульні, сказали, що заарештовують її і хотіли одягти кайданки:

«Сказали, що я затримана, арештована. Наручники хотіли надіти і силою руки заломили. Якраз в той момент проходив повз ведучий Андрій Бідняков і почав це знімати на камеру, а потім мене підняв з землі».

Дівчину все ж затримали та оформили адмінматеріали за злісну непокору правоохоронцям та порушення порядку провадження господарської діяльності. 22 червня суд обере для неї міру санкцій передбачених законодавством, Маріні загрожує штраф до 3,4 тисяч гривень, до двох місяців виправних робіт або адміністративний арешт на 15 діб.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-Центр