У Львові поліцейські затримали кримінальний дует наркодилерів

24.06.2018 22:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно зі слідчим відділом Шевченківського відділу поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 затримали двох наркодилерів, які організували у Львові збут наркотичного засобу «метадон», пише - Магнолія-ТВ.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

Ними виявилися раніше судимі місцеві мешканці віком 35 та 40 років. Під час затримання та санкціонованих обшуків у зловмисників правоохоронці виявили та вилучили поліетиленові пакети з речовиною, зовні схожою на наркотичний засіб «метадон», електронні ваги, пристрій для викурювання наркотичного засобу, мобільні телефони різних марок, сім-картки мобільних операторів, банківські картки та грошові кошти, отримані від збуту наркотиків. Вилучене скеровано на експертне дослідження.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Наразі вирішується питання щодо обрання зловмисникам міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

За матеріалами ВК ГУНП у Львівській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews