У Львові взяли під варту грабіжника «з досвідом»

07.07.2018 10:26   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові поліцейські викрили зловмисника, причетного до пограбування. За рішенням суду «гастролеру» з Рівненщини обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, пише - Львівський портал.

В Шевченківський відділ поліції звернулася 28-річна львів’янка. Заявниця повідомила, що 27 квітня близько 18.45 на вулиці Лінкольна невідомий молодий чоловік відібрав у неї золотий ланцюжок.

Як з’ясували правоохоронці, до скоєння правопорушення причетний раніше судимий 21-річний житель міста Кузнецовськ Рівненської області.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.15 (замах на злочин) та ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі проводиться досудове розслідування та триває перевірка щодо причетності чоловіка до інших аналогічних злочинів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал