На Львівщині ведуть пошуки водія автомобіля, який на смерть збив пішохода

09.07.2018 15:28   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Поліціянти просять усіх, хто володіє інформацією про цю дорожньо-транспортну пригоду чи про особу водія, зателефонувати на оперативну лінію «102» або звернутися у найближчий підрозділ поліції, пише - Щоденний Львів.

У прес-службі Головного управління поліції у Львівській області повідомили в понеділок: «8 липня о 16.40 у Мостиський відділ поліції надійшла інформація про те, що на дорозі між селами Твіржа та Вуйковичі виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події, з’ясувала особу померлого – 38-річного місцевого мешканця. На його тілі виявлені тілесні ушкодження, характерні для ДТП».

У Головному управлінні поліції у Львівській області також закликають: «Будемо вдячні усім небайдужим громадянам, які стали свідками ДТП або володіють інформацією про подію, за допомогу у розкритті цього злочину».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів