Львівська міськрада витратить 5 млн гривень на придбання чотирьох квартир

13.07.2018 19:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Департамент житлового господарства та інфраструктури проведе закупівлю квартир та в подальшому їх закріпить відповідно до вимог законодавства України.

Про це йдеться у проекті ухвали «Про погодження придбання квартир для формування відомчого житлового фонду Львівської міської ради», яку ухвалили у п'ятницю, 13 липня, депутати Львівської міськради, пише - 032.ua.

 
 

Згідно з проектом ухвали,  для формування відомчого житлового фонду Львівської міської ради буде придбано чотири двокімнатних квартири. 

У додатку до ухвали поданий орієнтований розрахунок, відповідно до якого, на придбання чотирьох двокімнатних квартир витратять 5 млн гривень. 

«Квартири зможуть бути приватизовані лише за рішенням сесії Львівської міськради», - зазначила під час пленарного засідання директор Департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз