На Львівщині українець намагався переправити іноземця через кордон

21.07.2018 11:33   Джерело: УНН
Опубліковано : Патрік Скеля

20-річний чоловік за грошову винагороду намагався організувати незаконний перетин державного кордону громадянином іншої країни. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції України, пише - УНН.

«Обох чоловіків затримано поблизу населеного пункту Краковець.
За фактом відкрито кримінальне провадження. Працівниками управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Львівщини, за процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області під час спроби незаконного перетину державного кордону України поза пунктом пропуску «Краковець – Корчова» затримано двох чоловіків. Було встановлено, що мешканець Львова переконав іноземця, що за грошову винагороду зможе організувати його виїзд до Польщі поза пунктом пропуску. Зокрема, львів’янин пообіцяв особисто довезти іноземця до місця незаконного перетину кордону та посприяти безперешкодному переходу на територію Польщі», – повідомили у Нацполіції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНН