На Львівщині відкрили 101 справу щодо незаконної рубки дерев

08.09.2018 18:34   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Упродовж цього року до органів Національної поліції та місцевих прокуратур надійшла 101 заява та повідомлення щодо можливої незаконної рубки лісу та зловживань з боку лісової охорони.

Читайте також

Дрогобицьке лісове господарство звинувачують у незаконній вирубці лісу
На Львівщині дивом врятували загадково зниклого чоловіка
У лісах Львівщини заблукало четверо людей

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Status Quo.

За аналогічний період 2017 року отримано 233 таких повідомлення.

За результатами розгляду цих заяв та повідомлень, правоохоронними органами розпочато 101 кримінальне провадження, на противагу минулорічним 92. Це, зокрема, свідчить про зменшення рівня вчинення злочинів цієї категорії.

Разом з тим, цього року до суду скеровано 29 обвинувальних актів, загальна сума встановлених збитків – понад 3 165,7 тис грн. Торік скеровано 30 обвинувальних актів та сума встановлених збитків становила 1 385,8 тис грн.

При цьому, в ході досудового розслідування відшкодовано завдані державі збитки на суму 29,4 тис грн, що більш як удвічі перевищує відшкодування попереднього року (10,7 тис грн).

Стан досудового розслідування у вказаних кримінальних провадженнях перебуває на постійному контролі прокуратури області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo