У Львівському аеропорту через відсутність світла були затримки у рейсах

Сьогодні у Львівському аеропорту зненацька зникло світло. Через відсутність світла не відправлялися рейси.

17.09.2018 16:41   Джерело: LV Область.Онлайн
Опубліковано : Патрік Скеля

Електрика була відсутньою у Львівському національному міжнародному аеропорту імені Данила Галицького близько двох годин.

Читайте також

Київська компанія платитиме ₴1,35 млн в місяць за оренду duty free у львівському аеропорту
Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського

Інформацію про у соціальних мережах повідомляють очевидці події. Там зазначили, що електропостачання було відсутнє протягом двох годин, пише - .

Так, через відсутність електропостачання з аеропорту міста Львова тимчасово не відправлялися літаки, це спровокувало затримки у рейсах та невдоволеність пасажирів, які змушені були очікувати на відновлення електропостачання.

Саме керівництво аеропорту заявляло, що вони намагаються якомога швидше вирішити проблему із електропостачанням. За їхніми словами, світло на основних ресурсах є. Воно відсутнє лише у приміщенні аеропорту.

Відомо також, що станом на 15.15 год. електропостачання у залах Львівського аеропорту таки вдалося відновити, відтак авіасполучення наразі продовжено.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LV Область.Онлайн