«Львівелектротранс» відсудив у водіїв автомобілів 164 тисячі гривень

26.09.2018 18:43   Джерело: Щоденнний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У міськраді запевнили: «Від початку 2018 року понад 650 випадків ДТП та 260 випадків неправильного паркування спричиняли затримки у русі електротранспорту», пише - Щоденнний Львів.

Читайте також

Суд виніс вирок ще одному учаснику перекриття траси у Гряді
Суд не дозволив Львівській міськраді викупити стадіон «Сільмаш»

Про це повідомили в середу, 26 вересня, в прес-службі Львівської міськради. Начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар уточнив: «У порівнянні з аналогічним періодом (січень – серпень) минулого року, це на понад 120 випадків більше ДТП та на 36 випадків менше неправильних паркувань. Загалом від початку року завдяки роботі юристів та служби безпеки ЛКП «Львівелектротранс», у судовому та досудовому порядку, на користь підприємства вдалося зарахувати майже 164 тисяч гривень фінансових відшкодувань від винуватців незначних ДТП на колії та неправильних паркувань. Окрім того, станом на сьогодні у судах уже перебувають справи проти винуватців затримки руху електротранспорту на загальну суму 141 934 гривень та ще на 72 017 гривень справи рішення по яких уже прийнято і передано у виконавчі служби».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденнний Львів