Біля Львова в ДТП потрапили «бляхи» з п‘яними пасажирами, водій втік (Фото)

Іномарка «злетіла» з траси.

07.10.2018 13:37   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У селі Ков‘ярі Пустомитівського району, що неподалік Львова,  автомобіль BMW «злетів» з дороги у кювет. Отримали травми і госпіталізовані – двоє пасажирів легковика.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Як повідомив на сторінці «Варта 1» Ігор Зінкевич, дорожньо-транспортна пригода сталася 6 жовтня о 12.00, пише - Четверта Студія.

Як повідомляє координатор «Варти 1», «поблизу населеного пункту Ков’ярі (траса Київ – Чоп, кафе «Вероніка») у кювет злетів темний BMW. Від свідків: дівчина з цієї ДТП в травмпункті, досить сильно постраждала. З розмов зрозумів – польські бляхи. 26-річний водій при обгоні «зловив» бордюр, не впорався з кермом через швидкість і злетів в кювет. Другий потерпілий – багато крові, травма голови. Водій не постраждав».

За даними медиків, обоє постраждалих у ДТП пасажирів іномарки, молоді львів’янки,  перебували у стані алкогольного сп’яніння. Водій по дорозі в лікарню «пропав».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія