Львівський аеропорт відкриває нові бюджетні напрямки: Куди полетіти?

Найдешевші квитки коштуватимуть 299 гривень.

15.10.2018 11:29   Джерело: Львівська газета
Опубліковано : Патрік Скеля

У міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького анонсували відкриття одразу 4 нових рейсів. Менеджер із зв’язків з громадськістю Ольга Ковалик розповіла деталі.

Читайте також

Київська компанія платитиме ₴1,35 млн в місяць за оренду duty free у львівському аеропорту
Львівський аеропорт набув ще однієї ознаки європейського

З 29 жовтня відкривається рейс у Вільнюс. Він літатиме двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю. Мінімальна вартість квитків – 299 гривень, пише - Львівська газета.

30 жовтня відкриються одразу два напрями: Львів-Братислава та Львів-Краків. У Братиславу можна буде полетіти тричі на тиждень – у вівторок, четвер та суботу і коштуватимуть квитки від 299 гривень. Скільки рейсів на тиждень буде у Краків і якою буде мінімальна ціна – поки невідомо.

З 14 грудня ми зможемо літати у Франкфурт-Хан. Рейси анонсують двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю, а ціна квитків стартуватиме від 759 гривень.

До слова, з 3 березня 2019 року львів’яни зможуть полетіти у Копенгаген. За словами Ольги Ковалик, рейс літатиме у середу та неділю, прогнозована ціна квитків – від 759 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівська газета