Боїнг здійснив аварійну посадку в аеропорту «Львів»

06.01.2019 13:19   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Боїнг авіакомпанії Turkish Airlines, що вилітав зі Львова до Стамбулу, здійснив аварійну посадку. 

Про це повідомляється на офіційній сторінці аеропорту у Facebook, пише - Status Quo.

6 січня 2019 о 10:23 боїнг 737-800 з бортовими номером TC-JVI авіакомпанії Turkish Airlines, що вилітав зі Львова до Стамбулу, здійснив аварійну посадку.

«Повітряне судно (ПС) Boeing 737-800 з бортовими номером TC-JVI авіакомпанії Turkish Airlines, яке здійснювало рейс за маршрутом Львів-Стамбул, при здійсненні розвороту на ЗПС в районі 8 РД частково викотилось за межі ЗПС із наступною зупинкою ПС. Коефіцієнт щеплення на момент здійснення вирулювання на ЗПС становив 0,26, вітер 330 градусів (по смузі) 7 м/с, що є достанім для здійснення вильоту. Було оголошено аварійну тривогу та підрозділи АРК прибули на місце події. Жодний з 59 пасажирів та 6 членів екіпажу, які перебували на борту ПС, в результаті інциденту не постраждав. ПС не зазнало значних пошкоджень. Було здійснено заходи щодо висадки пасажирів з ПС та доставки пасажирів в термінал «А».

На даний час здійснюються заходи що до евакуації ПС з ЗПС. Аеропорт докладає максимальних зусиль для відновлення роботи найближчим часом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo