У Львові сyдитимуть організаторів незаконного грального бiзнесу

18.02.2019 11:33   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини та за процесуального керівництва обласної прокуратури припинили діяльність злочинної організації, учасники якої облаштували мережу підпільних гральних закладів, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

На Львівщині прикрили нелегальний гральний бізнес з мільйонним обігом (Фото)

Про це повідомили в п’ятницю, 15 лютого, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Правоохоронці з’ясували, що до їх діяльності причетні жителі Донецької та Запорізької областей, Києва й Львова. Для функціонування цих закладів вони винаймали адміністраторів та обслуговуючий персонал з числа місцевих мешканців. Загалом доведена причетність до незаконного бізнесу 11 осіб».

«Підпільні заклади розташовувались у Залізничному, Шевченківському та Сихівському районах Львова й Самборі. Їх діяльність не афішувалася, вхідні двері постійно були замкнені, здійснювалось зовнішнє відеоспостереження, клієнти проходили своєрідний «фейс контроль» для обмеження входу випадкових гравців», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Правоохоронці вилучили під час санкціонованих обшуків понад 110 одиниць грального обладнання разом із моніторами, засобами зв’язку та іншими пристроями, документи про облік і звітність, в яких зафіксовано рух коштів, що надходили від відвідувачів. Після викриття злочинці спробували відновити діяльність гральних закладів, однак були викриті повторно», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«Усім учасникам злочинної організації повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 255 (створення злочинної організації), частиною 4 статті 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) й частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України, які передбачають позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років.  Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скерований на розгляд районного суду Львова», – повідомили також прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів