На Львівщині прикрили нелегальний гральний бізнес з мільйонним обігом (Фото)

30.09.2017 20:30   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

Мешканці міст Енергодар та Донецьк організували мережу гральних закладів, що діяла на Львівщині. Працівники обласного Управління захисту економіки та слідчі обласної поліції вилучили гральне обладнання, «чорнові» записи та гроші. Про це повідомили у департаменті захисту економіки Національної поліції України, пише - Львівський портал.

Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції, слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури області припинили діяльність мережі гральних закладів, а також встановили їх організаторів. Підпільний бізнес організували двоє громадян, мешканці м. Донецьк та м. Енергодар Запорізької області. Заклади знаходились у Львові та Самборі і функціонували під виглядом операторів державних лотерей.

Щоб не потрапити в «поле зору» правоохоронців, дотримувались певних заходів конспірації. Координували роботу та підтримували зв’язок з адміністраторами гральних клубів виключно в телефонному режимі, а з помешкання виходили тільки вночі.

Не зважаючи на це, поліцейські встановили місце проживання фігурантів справи. Вони орендували квартиру у Львові.

На підставі ухвали суду оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції, слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури області провели санкціоновані обшуки у гральних закладах та у організаторів грального бізнесу.

Читайте також

На Львівщині розпочали виплачувати нові пенсії

У гральних закладах поліцейські вилучили 71 системний блок, 45,5 тисяч гривень та інше обладнання, що використовувалось для доступу до азартних ігор. Крім того, щоденні звіти, які підтверджують системне функціонування гральних закладів.

За місцем проживання організаторів було вилучено 205 тисяч гривень та 3 900 доларів США, а також «чорнові» записи.

Вартість вилученого обладнання становить понад мільйон гривень.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал