Маленькі герої Львівщини: четверо хлопчиків врятували довкілля від пожежі (Фото)

09.03.2019 22:33   Джерело: То є Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

В групі Варта-1 жінка опублікувала пост, в якому розповіла про героїчний вчинок хлопчиків з Львівщини. Вони побачили, як хтось запалив сухостій, вогонь швидко розповсюдився на все поле. Хлопчики самотужки взялися гасити пожежу, пише - То є Львів.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Пожежа в приміщенні колишнього «Винзаводу» у Львові
Двоє дітей отруїлися димом під час пожежі у садочку

«На цій невиразній сьогоднішній фотографії відповідь на ті чорні хмари підпалів сухостою. Пронишин Дмитро, Кахнич Віталік, Гірняк Максим і Кузьма Назар. Це маленькі, але дуже правильні хлопчиська, живуть у містечку Красне, Львівської області. Вчаться у Краснянській школі № 1. Сьогодні вони зупинили підпал поля», — повідомила, на своїй сторінці у соцмережі «Facebook», Світлана Хитрова. 

«Ще б здалося знайти того, хто це поле підпалив», — обурюється автор повідомлення. Й продовжує: «Так, теж думала, що повідомляти про підпали в «Facebook» — марна справа. Ні. Не марна. Росте покоління, яке знає, що це зло. І не сидить вдома, а діє. Друзяки! Справжні люди».

Про маленьких героїв повідомила Маряна Котула. Вона ж їх і сфотографувала у той вечір, назвавши першими рятівниками, які нашвидкоруч, без верхнього одягу, лише з відрами та пластиковими пляшками, все ж таки загасили вогонь. 

Маряна Котула: “МЕНЕ запитали, чому я не зняла на камеру. Коли я до них підбігла у них закінчилася вода. ВОНИ ГАСИЛИ ВОГОНЬ НОГАМИ. Коли, щоб не сталося, і в якій ситуації що стосується дітей, тобі не до камер. Хлопці пообіцяли, що вони так будуть робити завжди”.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: То є Львів