У Дрогобичі пропонують зробити спірну вулицю пішохідною

25.03.2019 10:35   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Зробити вулицю Шолом Алейхема пішохідною замість облаштування там паркінгу та МАФів – відповідна петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій, пише - Status Quo.

Автор петиції Марія Кульчицька-Волчко зазначає, що щодо спірної вулиці було кілька петицій, зокрема облаштувати там наземний паркінг, а підприємцям з цієї вулиці надати торгові місця в іншому, не менш вигідному місці. Петиція зібрала необхідну кількість підписів. Сесія міської ради підтримала ідею.

«Але виконком міської ради днями прийняв доволі дивне рішення: окрім паркінгу на Шолом Алейхема мають постати нові торгові місця! При чому, відстань від них до будинку - 4 метри, що є порушенням будівельних норм!», - йдеться у петиції.

Автор петиції пропонує взагалі заборонити будь-яку торгівлю на вказаній вулиці, зробивши її пішохідною.

«Лавочки, клумби, чисте повітря… І рівноцінну заміну торгових місць підприємцям з вказаної вулиці», - додає автор петиції.

Станом на 22 березня петицію підписали 22 особи з 65 необхідних.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo