Кремль розраховує на програш Порошенка, аби домовитися з новим президентом, – експерт

27.03.2019 19:20   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Кремль розраховує на зміщення Петра Порошенка з посади президента, щоб домовлятися з новим главою держави.

Про це заявив політолог Володимир Цибулько в соціальній мережі Facebook.

“Зараз вже стало очевидним, що Кремль хоче прибрати Порошенка і домовитися з новим президентом. Фактично їм вигідний будь-який з рейтингових кандидатів, окрім чинного глави держави.

Уже не перший тиждень спостерігаю за істерикою в російській пропаганді, пов’язаною з виборами в нашій країні. Рідкісний випадок, коли і “опозиційні”, і “федеральні” сходяться в одному: найгірший варіант для Путіна і Кремля – ​​перемога Петра Порошенка і ще п’ять років його президентства”, – вважає політолог.

За його словами, з точки зору російської пропаганди – це цілком логічно.

“І в загальному це цілком логічно. Зеленський – недосвідчений політик, Путін легко обведе свого тезку навколо пальця. Висловлюючись мовою пітерських підворіть: “розведе, як лоха”. Тож Зеленський-президент – вдалий варіант. Кремлю такий підходить. Далі – Тимошенко. Історія її “непростих” відносин з Путіним дуже довга і всім відома. Тож вони точно порозуміються, у будь-якому разі, в Кремлі в це вірять “, – зазначив експерт.

Водночас, на його думку, найзручніший кандидат для Москви – це Юрій Бойко. А єдиний неприйнятний – Порошенко.

“Бойко – це взагалі міньйон, який буде згоден у всьому з Путіним і з прагненням “відмінниці” буде виконувати будь-яку домашню роботу, яку поставить Кремль. А ось зламати Порошенка Москві не вдалося: п’ять років він не йде на поступки і не хоче “договорняків”. І отримати ще на п’ять років такого “незговірливого” президента Москві дуже не хочеться. Ось вони і спустили всіх псів з ланцюга і б’ють по Порошенку з усіх знарядь”, – підсумував Володимир Цибулько.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews