Громаді на Львівщині повернуто 3 га землі вартістю майже 3 млн грн

10.04.2019 23:27   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Цьогоріч у лютому Дрогобицьким районним судом задоволено дві заяви органів прокуратури області щодо визнання відумерлою спадщини після смерті громадян.

Читайте також

Суд виніс вирок ще одному учаснику перекриття траси у Гряді
Суд не дозволив Львівській міськраді викупити стадіон «Сільмаш»
Шахрая, який завдав Львівській міськраді шкоди на понад 30 мільйонів, судитимуть

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура вимагала визнану відумерлою спадщину (2 земельні ділянки для  ведення  товарного  сільськогосподарського  виробництва загальною площею 2,99 га вартістю 2,6 млн грн) передати у власність територіальній громаді Літинської селищної ради.

Зазначимо, що прокурор звернувся до суду, оскільки було порушено інтереси держави внаслідок невжиття органом місцевого самоврядування заходів щодо оформлення права власності на ці земельні ділянки, що могло призвести до їх протиправного використання.

Відтак, після набрання рішеннями судів законної сили, завдяки заходам, вжитим прокуратурою на стадії їх реального виконання, 28.03.2019, земельні ділянки повернуто до комунальної  власності громади.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews