На Львівщині водій збив дитину і тягнув під колесами ще сім метрів

В даний час винуватця трагедії заарештували і його чекає суд.

21.04.2019 09:27   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

Близько 11:30 в суботу, 20 квітня, в смт Запитів Кам'янка-Бузького району на Львівщині 9-річного хлопчика на смерть збив бензовоз на пішохідному переході, про що стало відомо з повідомлення прес-служби обласної поліції, пише - ZNAJ.UA.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Згідно з інформацією правоохоронців, наїзд на дитину, який був місцевим жителем, на трасі «Київ-Чоп» скоїла вантажівка «Рено», при цьому неповнолітній від отриманих травм помер на місці аварії. Водій бензовозу - 55-річний житель Івано-Франківської області, затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід.

Журналісти розповіли, що загиблий хлопчик ішов у церкву, при цьому під час переходу дороги на пішохідному переході одна машина зупинилася, а ось вантажівка не встигла. Повідомляється, що тіло хлопчика машина протягнула під колесом ще десь метрів сім, при цьому свідки ледь не вчинили самосуд, однак винуватця трагедії встигла врятувати поліція.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ч. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Найбільш суворе покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA