У Львові запровадили нові абонементи в електротранспорті

29.04.2019 17:32   Джерело: Варіанти
Опубліковано : Патрік Скеля

Про це повідомляють - Варіанти.

Сьогодні виконком Львівської міської ради вніс зміни до рішення №361 від 4 червня 2018 року, згідно з якими в місті з'являться нові форми та способи оплати проїзду.

Зокрема, відтепер придбати електронні квитки та абонементи можна буде через мобільні додатки. Окрім того, місячний абонемент заміняється довгостроковим абонементом, який дає право на проїзд більше, ніж на 30 днів. Короткострокові абонементи дають право на проїзд від 60-ти хвилин до 30-ти діб.

Також електронні квитки та абонементи із зазначеним іменем та
прізвищем пасажира будуть іменними та вимагатимуть наявності у пасажира документа, який засвідчує особу.

Проїзний документ вважається недійсним, якщо він буде незавалідованим (у тому числі без згенерованого коду чи смс-повідомлення про успішну оплату), термін дії проїзного документа ще не почався або вже завершився, проїзний документ виданий неавторизованим продавцем квитків, до проїзного документа внесли виправлення або його передали іншому пасажиру, встановити дійсність проїзного документа немає можливості з причин, які залежать від пасажира, проїзний документ не відповідає встановленим номіналу або взірцю на момент поїздки, пасажир не пред’явив посвідчення особи разом з електронним квитком чи абонементом із зазначеним іменем та прізвищем пасажира.

Пасажир також матиме право вимагати компенсацію в оператора, який забезпечує послугу придбання електронного квитка чи абонемента, у разі неотримання вчасної відповіді на запит про придбання або у разі стягнення коштів без надання електронного квитка чи абонемента.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Варіанти