На Львівщині повісився 11-річний хлопчик: «Синій кит» повертається

Кажуть, що хлопчик грав у небезпечну гру «Синій кит» чи «Момо».

14.06.2019 11:33   Джерело: Перший.com.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

12 червня пізно ввечері в селі Туради, що на Жидачівщині, сталася страшна трагедія — повісився 11-річний хлопчик Микола.

У Львівській поліції підтвердили трагедію. Слідство ще триває. За попередньою версією, хлопчик вчинив самогубство.

Про це повідомляє - Перший з посиланням на Львівську мануфактуру новин.

Миколка був дуже товариський, чемний, активний, завжди з хлопцями гасав на велосипедах, був задіяний у різних гуртках. А також завжди був при церкві. І не лише в неділю, а ходив на катехизацію — не пропускав жодного разу, на «Веселі канікули з Богом». Та й сім’я — дуже порядна. Він — дуже доглянутий. Ми всі шоковані. Чула, що хлопчик начебто грав в одну з тих небезпечних ігор, щось таке як «Синій кит» чи «Момо». У той день люди чули, як він, ніби в бабці на подвір’ї в селі Туради рахував від 12 в зворотному порядку. Але не зважили на це, бо вирішили, що дитина просто бавиться. Казали, що там і повісився, хоча чула також, що наче біля клубу — розповідає LMN мешканка села Іванівці.

Кажуть також, що останні кілька днів хлопець постійно дзвонив кудись і з кимось розмовляв. Але він нікому нічого не розповідав, що теж дивує, бо був дуже говіркий.

До речі, телефон знайшли біля повішеного хлопчика. Поліція вилучила його як речовий доказ.

Наразі точно не відомо, чому хлопчик вирішив покінчити з життям, але підозра все ж таки впала на небезпечні інтернет-ігри.

Нагадаємо, нещодавно такі ігри як «Синій кит», «Момо» сколихнули інтернет. Їх тяжко назвати саме іграми, так як за їх правилами дітей закликають наносити собі поранення, та чинити самогубство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Перший.com.ua