У Львові ув’язнили рецидивіста з Одещини

22.06.2019 13:35   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові засудили за грабіж до реальної міри покарання жителя Одещини.

Читайте також

На Львівщині посадовця-хабарника засудили до 6 років

Про це повідомили в п’ятницю, 21 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури до Залізничного районного суду Львова був скерований для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно раніше судимого уродженця Одеської області, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті186 Кримінального кодексу України (грабіж)», пише - Щоденний Львів.

«Чоловік вчинив злочин у листопаді минулого року неподалік кінцевої зупинки громадського транспорту на площі Двірцевій у Львові. Зловмисник скористався тим, що потерпілий перебуває у стані алкогольного сп’яніння та викрав у нього майно та гроші на суму понад чотири тисячі гривень. Його визнано винним та засуджено до п’яти років позбавлення волі», – поінформували також в обласній прокуратурі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів