Через спеку у Львові заборонили в'їзд фур

02.07.2019 09:37   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

На в’їздах у Львів встановлено знаки про заборону проїзду у місто великовагових транспортних засобів вагою понад 24 тонни. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Status Quo.

З огляду на погодні умови, а саме - зростання температури зовнішнього повітря до 30 градусів, та з метою збереження дорожнього покриття, на в’їздах у Львів встановлено знаки про заборону заїзду у місто великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тонни.

«Відповідно до правил дорожнього руху, коли температура зовнішнього повітря є більшою 28 градусів, заборонено в’їзд у місто великовагового транспорту, вага якого складає від 24 тонн. За дотриманням цих правил слідкує поліція і не дозволяє такому транспорту заїжджати в місто. Як правило, такий транспорт зупиняють на трасах і скеровують на об’їзд міста», — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo