Поліцейські затримали 36-річного чоловіка, який «замінував» пункт пропуску «Шегині» (Фото)

Проводиться досудове розслідування.

10.07.2019 10:27   Джерело: Львівський портал
Опубліковано : Патрік Скеля

У вівторок, 9 липня, близько 19.30 до поліції зателефонував анонім, який повідомив про те, що пункт пропуску «Шегині» заміновано. Правоохоронцям вдалося встановити особу «мінувальника».

Читайте також

Поліціянти розшукують львів’янина, який вигадав замінування

Про це повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, пише - Львівський портал.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та фахівці інших служб. Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію – вибухонебезпечних предметів не виявлено.

«Працівники Мостиського відділення поліції встановили, що неправдиву інформацію про замінування надав 36-річний місцевий мешканець, який телефонував у поліцію з мобільного своєї матері», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Чоловіка затримано, невдовзі зловмиснику буде обрано міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Львівський портал