У Львові 21-річна дівчина на Mercedes спробувала втекти з місця ДТП, але врізалася в дерево і загинула

Пасажир автомобіля вижив, його госпіталізовано.

15.07.2019 08:36   Джерело: УНІАН
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львові 21-річна дівчина на Mercedes-Benz, втікаючи з місця ДТП, звалила електроопору і загинула внаслідок зіткнення легковика з деревом.

Читайте також

ДТП на Самбірщині: загинуло двоє людей
Внаслідок жахливого ДТП на Львівщині загинуло двоє людей
У Пустомитівському районі водій-втікач переїхав пішохода

Як повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська, ДТП сталася 13 липня о 05.10, пише - УНІАН.

«Водій автомобіля Mercedes-Benz не впоралася з керуванням, з‘їхала з проїжджої частини і збила електроопору, після чого легковик врізався в дерево. 21-річна водій, жителька Путомитівського району, загинула на місці. 21-річний пасажир автомобіля, також житель Пустомитівського району, госпіталізований», - сказала Добровольська.

Вона зазначила, що всі обставини ДТП наразі встановлюються, призначено ряд експертиз. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення ПДР).

Як повідомив на сторінці у Facebook громадської організації «Варта-1», що співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, у смертельну ДТП потрапив автомобіль з номерами іноземної реєстрації, водій якого втікала з місця попереднього ДТП.

«На вул. Городоцькій автомобіль Mercedes-Benz на іноземній реєстрації здійснив зіткнення з деревом. 21-річна водій загинула на місці, пасажира забрали у лікарню. Також є інформація, що водійка вчинила ДТП з іншим автомобілем раніше і там, зі слів іншого водія, поводилася неадекватно, можливо, перебувала у стані алкогольного сп’яніння. З місця першого ДТП жінка втекла зі словами: «Я вмію їздити, дивись як» і погнала, а вже через пару хвилин відбулося смертельне ДТП, де жінка загинула», - зазначив Зінкевич.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: УНІАН