Оксана Юринець - лідер виборчих баталій у 117 окрузі

19.07.2019 13:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Авторитетний Центр вивчення громадської думки «Соціоінформ» оприлюднив результати дослідження з вивчення електоральних настроїв львів’ян, які мешкають у 117-му окрузі (Франківський, Галицький та частина Шевченківського районів міста).  Відповідно до даних лідером перегонів на дострокових виборах до Парламенту є Оксана ЮРИНЕЦЬ. З відривом у 4% від найближчого конкурента вона залишає позаду усіх решту 14 кандидатів.

Чинна народна депутатка, голова української делегації у Парламентській асамблеї НАТО визнана рухом «Чесно» однією з найдоброчесніших і найрезультативніших парламентарок 8-го скликання. До  наступної Верховної ради Оксана ЮРИНЕЦЬ іде самовисуванцем за підтримки кількох політичних сил: Європейської солідарності, УДАРу Віталія Кличка, Української стратегії Володимира Гройсмана, Сили людей, УНП та інших. Також свою підтримку кандидатці висловили депутати Європейського парламенту, Парламентської асамблеї НАТО, дипломати, понад 20 об’єднань, які входять до Форуму громадських організацій Львівщини, медики, освітяни, спортсмени, військові та волонтери. До нової Верховної Ради Оксана ЮРИНЕЦЬ іде, щоб завершити ті справи, які розпочато.

1. Збереження суверенітету та територіальної цілісності України.

«Ми з Оксаною Юринець познайомилися у Парламентській асамблеї НАТО, де разом із Іванною Климпуш-Цинцадзе та Іриною Фріз вони були найкращими представниками України, з якими мені доводилося працювати за останні 20 років роботи в Асамблеї. Любов Оксани і її команди до країни, її енергія задля досягнення цілей стали тим рушієм, який дозволив проводити сесію ПА НАТО у 2020-му році у Києві. Завдяки їй в України з’являються нові друзі. А сьогодні це особливо важливо. Я дуже сподіваюся, що її досвід у міжнародній політиці буде належно оцінено. І я щиро надіюся, що Оксана продовжить цю нелегку, але дуже важливу роботу!», - Раса Юкнявічене, Президент Парламентської асамблеї НАТО (2018-2019 рр.), депутат Європарламенту від Литви.

2. Досягнення соціально-економічного добробуту всіх українців.

«У Парламенті дуже багато політиків. Але таких,  хто зумів стати справжнім державними діячами - одиниці. Оксана Юринець своїми справами довела, що вміє захищати наші інтереси і тут, і закордоном. У Парламенті 9-го скликання потрібні такі люди, як Оксана, щоб дати відсіч російській збройній агресії, а також не дозволити Москві втілити всі її плани. Вона довела, що може успішно захищати інтереси і мешканців округу, і всієї України. Це такий унікальний приклад пасіонарності і дієвості на благо України», - Ганна Гопко, народний депутат України, голова Комітету у закордонних справах.

3. Розвиток культури та плекання духовності.

«Революція гідності спинила сповзання України в радянське минуле. І я дуже вдячний всім тим друзям, які поруч зі мною стояли на Майдані цієї важкої зими 2013-14 рр. А ще більше вдячний тим друзям, які і після Майдану попри значну втому не побоялися  взяти на себе відповідальність за майбутнє країни. Ті, хто пішли в уряд, ті, що пішли в парламент, в армію, ті, хто в рядах волонтерів підтримав українську армію. Я дуже радий, що це саме ті люди, які знайшли в собі силу врятувати Україну і невтомно працювати впродовж всіх 5-ти років. Однією з них була і Оксана Юринець. Вона підтримувала нас в процесах декомунізації, відстоювала питання національної ідентичності   у парламенті. Вона була нашим надійним союзником. І я впевнений, що вона буде таким і надалі. Тому саме такі люди мають бути у наступному парламенті, щоб продовжити ту роботу, яку ми започаткували 5 років тому», - Володимир В’ятрович, директор Українського інституту національної пам’яті.

4. Закон — один для всіх!

«Я не так часто про щось прошу. Але саме зараз хочу попросити усіх, кому не байдужа доля нашої держави! Усіх, кому важлива безпека нашої України! Усіх людей, які прагнуть реальних змін! 

Проголосуйте за Оксану Юринець.

Дивлячись у вічі ворогу, ще тоді у полоні, я розумів якою ціною ми можемо здобути Перемогу над окупантом!

Усвідомлюю, що тільки такі люди як Оксана Юринець мають працювати у парламенті!!!  Разом до Перемоги!!!», - Орест Петришин, звільнений військовополонений.

5. Щаслива родина — сильна Україна.

«Ми знайомі з Оксаною Юринець вже багато років. Вона член нашої великої родини. Своєю роботою у парламенті вона довела, що саме такі люди мають бути у Верховній Раді наступного  скликання. Вона має цінності, характер, вона людина, яка бореться за свою країну і вона має продовжувати захищати інтереси громади, інтереси країни, наш рух у НАТО», - Віталій Кличко, чемпіон світу з боксу, міський голова Києва.

6. Україна та Львів понад усе!

«Важко знайти депутата, який так би опікувався закладами охорони здоров’я як Оксана Юринець. Львівська лікарня ОХМАТДИТ розташована далеко не в її окрузі, але коли ми звернулися по допомогу, то одразу ж отримали безсумнівне «так». Компетентна, надійна, чуйна і дуже відповідальна. Людина слова. Саме завдяки співпраці з Оксаною Юринець ОХМАТДИТ має оновлене приймальне відділення, Львівський обласний перинатальний центр відчинив двері після затяжного ремонту, дитяча інфекційна лікарня і Західноукраїнський дитячий центр отримали нове обладнання. Усі ці питання їй  вдалося відстояти на національному рівні. І саме такі наполегливі люди, патріоти свого краю  повинні представляти Львівщину у парламенті»,  - Мар’яна Возниця, головний лікар Львівської лікарні ОХМАТДИТ.

7. Єдиний шлях розвитку України — це продовження розпочатих реформ!

«Оксана Юринець, як голова нашої делегації у Парламентській асамблеї НАТО, голова підкомітету з питань регіонального розвитку та транскордонного співробітництва між Україною та країнами ЄС Комітету з питань європейської інтеграції ефективно відстоювала зовнішню політику країни. Ми не можемо схибити і допустити зміни зовнішьоекономічного вектору країни. У цьому питанні ми повинні стояти пліч-о-пліч  і досягнути нашої цілі: вступу  у НАТО та ЄС. Саме тому,  у новому парламенті нам потрібні професіонали з твердим характером та чіткою українською політикою. Такі як Оксана Юринець», - Петро Порошенко, п’ятий Президент України.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews