У Львові чоловік побив власну матір

14.08.2019 15:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівською місцевою прокуратурою №2 доведено вину раніше судимого 37-річного львів’янина, який обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ст.126-1 КК України (домашнє насильство, тобто умисне систематичне вчинення фізичного, психологічного або економічного насильства щодо подружжя чи колишнього подружжя або іншої особи, з якою винний перебуває (перебував) у сімейних або близьких відносинах, що призводить до фізичних або психологічних страждань, розладів здоров’я, втрати працездатності, емоційної залежності або погіршення якості життя потерпілої особи).

Читайте також

Раніше судимий львів’янин побив 10-місячну дитину своєї співмешканки

Про це повідомляє Прес-служба прокуратури Львівської області.

Кримінальне правопорушення вчинене зловмисником, цьогоріч 19 червня.

Обвинувачений, перебуваючи в будинку за місцем свого проживання, на ґрунті неприязних відносин, вчинив фізичне насильство щодо своєї матері і спричинив останній легкі тілесні ушкодження.

Вироком Шевченківського районного суду м.Львова від 05 серпня 2019 року порушника визнано винним увчиненні інкримінованого злочину та, на підставі ст.71, 72 КК України, засуджено до остаточного покарання у вигляді одного року та семи днів обмеження волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews