Львів посів першу сходинку у британському рейтингу

24.08.2019 09:30   Джерело: Status Quo
Опубліковано : Патрік Скеля

Львів став першим містом у британському рейтингу найпопулярніших міст для поїздок на вікенд.

Читайте також

Двоє львів'ян пройшли пішки 900 кілометрів по Україні задля вражень і знайомств (Відео)
Підприємець з Івано-Франківська за чотири дні пішки дійшов до Львова
Львів зайняв друге місце у рейтингу українських міст, де легко вести бізнес

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, пише - Status Quo.

Сервіси Airbnb та Post Office Travel Money склали спільний рейтинг європейських міст, які є найбільш популярними серед їх користувачів для проведення вікенду. Львів очолив цей рейтинг як найпопулярніше і найдешевше місце для подорожі.

«Отримані результати показують, що все більша кількість відпочиваючих у Великобританії замінює таких європейських фаворитів, як Париж та Амстердам, на набагато дешевшу альтернативу. Очолює перелік ТОП-10 найпопулярніших напрямків місто Львів, Україна», — йдеться у повідомленні Airbnb.

Львів став першим містом для так званих «святкових вихідних» — поїздок, які здійснюють люди, щоб відсвяткувати випускний чи день народження. Окрім того рейтинг складався і по вартості вікенду, відтак наше місто стало найдешевшим. До десятки увійшли також Тірана, Катовіце, Антарія, Барі, тощо.

«Львів розглядає туризм як галузь економіки, завдяки якій створюються тисячі робочих місць і активно розвивається малий та середній бізнес. Тому для Львова потрапляння у цей рейтинг — це більша привабливість міста. Тим паче місто має добре сполучення двома перевізниками до Лондона. І це вже сьогодні дає додатковий бум у розвитку ділових зв’язків між двома містами», — прокоментував Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Status Quo