Садового просять заборонити у Львові кінні карети

04.11.2019 15:25   Джерело: Кулемет.сom
Опубліковано : Патрік Скеля

Громадський діяч та львів’янин Ігор Васюник просить мера Львова Андрія Садового заборонити на вулицях міста катання кінних карет.

Про це Васюник написав у Фейсбуці, пише - Кулемет.сom.

«Покалічені люди і тварини. Наслідки могли бути ще страшнішими! Переляканий від салюту кінь, разом з людьми в кареті на шаленій швидкості пролетів по алеї проспекту Свободи і врізався у лавку. Є питання туризму і показухи, а є питання безпеки. І безпека людей – це найважливіше», – йдеться у повідомленні.

«Звертаюся до міського голови Львова Андрій Садовий заборонити на вулицях міста катання кінних карет. Кінні прогулянки мають бути у відповідних місцях, а не серед машин та пішоходів. Це знущання над тваринами і небезпека для оточуючих!

І потрібно посилити охорону правопорядку поліцією та муніципальною вартою в центральній частині міста, де постійно велике скупчення людей», – написав Васюник.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.сom