У Львівській області затримано двох нелегалів з Туреччини

10.01.2020 14:21   Джерело: Інтерфакс-Україна
Опубліковано : Патрік Скеля

У ніч на вівторок у Львівській області прикордонники відділу «Смільниця» спільно з оперативними співробітниками затримали двох нелегалів, які намагалися незаконно потрапити до Польщі, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України, пише - Інтерфакс-Україна.

«Порушники - громадяни Туреччини 1980 і 1996 років народження – скоріш за все, сподівалися, що в Святвечір охоронці кордону втратять пильність. Коли українці традиційно сідають пробувати кутю і починають колядувати, турки вирішили випробувати долю. Іноземці не врахували, що на Різдво понад 5 тис. прикордонників перебувають на службі з охорони кордону. Нелегалів зупинили за 200 метрів від кордону Євросоюзу. Як з'ясувалося, вони прибули в Україну на законних підставах близько місяця тому», - йдеться в повідомленні на сайті відомства у вівторок.

Порушників затримали в адміністративному порядку.

«Міру покарання їм визначить суд. Замість бажаного Євросоюзу їх чекає повернення до країни походження», - додали в прес-службі ДПСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інтерфакс-Україна