Львівські «Карпати» посилилися 28-річним захисником

29.02.2020 12:27   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

«Зелено-білі» уклали контракт зі захисником Василем Приймою.

Про це повідомили в інформаційній службі «Карпат», де також розповіли, що угода з Василем Приймою – щонайменше до завершення чемпіонату. 28-річний футболіст виступатиме за «Карпати» під номером «44», пише - Щоденний Львів.

Василь Прийма народився 10 червня 1991 року в селі Ліс на Яворівщині. Розпочав займатися футболом у Новояворівську, згодом переїхав до столиці, де продовжив навчання у ДЮСШ-15.

На професійному рівні дебютував у складі донецького «Металурга» у вересні 2008 року. Загалом провів за донеччан сім сезонів і зіграв понад сотню матчів у прем’єр-лізі.

У жовтні 2015 року перебрався у «Торіно», який виступав у «Серії А». Проте в елітному італійському дивізіоні зіграв свій перший матч у складі іншої команди – «Фрозіноне», до якої перейшов на умовах оренди.

Влітку 2017 року повернувся в Україну і підписав контракт з луганською «Зорею». Після двох неповних сезонів у цій команді переїхав до Білорусі, де поповнив лави солігорського «Шахтаря».  Виступав за юнацькі та молодіжну збірні України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів