У Жовкві неповнолітній самбірчанин спробував викрасти ноутбук вартістю 68 тис. грн

Хлопець намагався викрасти ноутбук.

05.03.2020 08:02   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

1 березня, близько 17.10 у Жовківське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у парку сталась спроба пограбування.

Читайте також

У Львові затримали злодія який був у розшуку (Фото)
На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок
Шахраї видурили у 24-річного жителя Буського району 40 тисяч гривень

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише - Кулемет.com.

На виклик негайно виїхала група реагування патрульної поліції територіального відділення поліції. На місці події поліцейські виявили чоловіка, котрий наздоганяв молодого хлопця, котрий мав з собою ноутбук і спільно затримали його.

В подальшому поліцейські встановили, що потерпілий, власник ноутбука, домовився з невідомим чоловіком про продаж гаджета за 68 000 гривень. Під час зустрічі “покупець” вирвав ноутбук з рук власника та намагався втекти з ним, проте продавець не розгубився і кинувся наздоганяти втікача.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 17-річний мешканець міста Самбір. Речовий доказ правоохоронці у нього вилучили. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.2 ст. 15, ч.1 ст. 186 (замах на грабіж) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com