Львівські патрульні виявили закладчика та 42 згортки з наркотиками

28.04.2020 20:30   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У суботу, 25 квітня, на вулиці Княгині Ольги екіпаж 3 батальйону патрульної поліції помітив біля мосту невідому особу, яка різко змінила напрямок руху.

Читайте також

Продавали наркотики навіть у школах: викрили банду львівських наркоділків

Це одразу викликало підозру в поліцейських. Щойно поліцейський вийшов з автомобіля, чоловік почав втікати, повідомляють у патрульній поліції, пише - Дивись.info.

Старший лейтенант поліції одразу побіг за ним, а напарник тим часом поїхав на зустріч втікачеві. Спільними зусиллями поліцейські затримали 27-річного львів’янина. Під час поверхневої перевірки у нього виявили 35 згортків в ізоляційній стрічці. На місце події викликали слідчих Франківського відділу поліції та співробітників управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції Львівської області.

В присутності понятих згортки, зі слів затриманого вони із канабісом, вилучили. Також, в ході проведення слідчих дій, поліцейські виявили в парку ще 7 захованих ним закладок з аналогічними речовинами. Згодом, чоловіка доставили у відділ поліції для встановлення обставин.

Йому загрожує кримінальна відповідальність за ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info