Протест підприємців у Львові: на організатора акції склали адмінпротокол

04.05.2020 12:44   Джерело: WestNews.info
Опубліковано : Патрік Скеля

Участь у заході, організованому 43-річним львів’янином у п'ятницю, 1 травня, на площі Ринок, взяли близько тридцяти осіб, що є порушенням вимог Постанови Кабінету Міністрів України № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», пише - WestNews.info.

Читайте також

Спалах коронавірусу: село під Львовом повністю закрили на карантин

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, перед початком акції, яка була заявлена як одиночний пікет, поліцейські провели з організатором роз’яснювальну бесіду, проте, незважаючи на це, участь у заході взяли близько тридцяти осіб.

Такі дії є порушенням вимог Постанови Кабінету Міністрів України.

На організатора акції, 43-річного львів’янина, правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info