У госпіталі Винник помер пацієнт хворий на коронавірус

25.05.2020 13:27   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

У госпіталі Винник, який  став основним закладом, куди скеровують хворих з підозрою на коронавірус, помер пацієнт. Про це сьогодні, 25 травня, повідомляється на сторінці Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю.Липи  у ФБ.

Читайте також

На Львівщині від коронавірусу померли ще двоє людей

Сьогодні на ранок, 25 травня, в госпіталі 70 хворих, з  них – 21 з підтвердженим діагнозом COVID-19.

Як пише - Четверта Студія, про це повідомляється на сторінці госпіталю.

Як зазначається у повідомленні, сьогодні на ранок, 25 травня, в госпіталі 70 хворих, з них -21 з підтвердженим діагнозом COVID-19.

У відділенні інтенсивної терапії (реанімація) 10 хворих, два з них, з підтвердженим COVID-19. На апараті ШВЛ -3 пацієнти. Всі з підозрою на COVID 19.

Амбулаторних звернень – 17. Проведено швидких тестів -20. Взято ПЛР – 19.

Одного пацієнта виписано з одужанням від COVID-19 додому.

Одна людина померла.

Як повідомлялося, на Львівщині станом на 08.00 год 25 травня, 37 летальних випадків серед пацієнтів в яких було підтверджено коронавірус.

Як  повідомив на своїй сторінці у ФБ заступник директора Львівської обласної інфекційної лікарні  з медичної частини Ігор Берник, 25 травня  зранку на 65-му році життя від ускладнень COVID-19 померла лікар. Вона працювала у одній з обласних лікарень Львова. Хвора була госпіталізована до лікарні на початку травня. В подальшому, у зв’язку із погіршенням стану внаслідок дуже тяжкого перебігу захворювання, переведена в реанімацію, згодом на апарат ШВЛ. На жаль, незважаючи на прикладені максимальні зусилля, не вдалось врятувати життя колеги.

За весь період поступлення в обласну інфекційну лікарню хворих з CoVid-19 – 13 хворих померло (по Львівській області – 38 хворих).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія