У Львові хвора на коронавірус жінка втратила дитину (Відео)

Зараз стан львів’янки вкрай важкий.

19.09.2020 16:24   Джерело: ZNAJ.UA
Опубліковано : Патрік Скеля

У львівській лікарні швидкої допомоги за життя бореться львів’янка із Covid-19, яка втратила дитину. Медики діагностували у жінки вірусна двобічну пневмонію, її під'єднали до апарату ШВЛ.

Читайте також

Як пережити пандемію COVID-19: практичні поради медика з Ізраїлю (Фото)

Про це повідомляє - ZNAJ.UA з посиланням на ТСН.

Так, стало відомо, що у реанімації львівської лікарні швидкої медичної допомоги перебуває жінка, якій напередодні в пологовому діагностували коронавірус і яка, на жаль, втратила дитину. Зараз стан львів’янки вкрай важкий. Медики під'єднали її до апарату штучної вентиляції легень та надають всю необхідну антибактеріальну і антикоагулянтну терапії. 

Зазначається, що стан жінки погіршився ще 24 серпня, а 1-го вересня з підозрою на Covid-19 її госпіталізували у перший пологовий будинок №1, що на вул. Мечникова. Вона перебувала на 31 тижні вагітності.

ПЛР-тест  виявився позитивним, а рентген показав пневмонію. Лікарі застосовували різні підходи до лікування, та стан жінки погіршувався.

8 вересня жінку перевели у реанімаційне відділення лікарні швидкої медичної допомоги, де їй продовжили лікувати пневмонію. Та вже 10 вересня під час УЗД медики зафіксували відсутність серцебиття в дитини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZNAJ.UA