Поліцейські затримали чоловіка, який пограбував перехожого у Львові

28.10.2020 18:28   Джерело: ПРОЗАХІД
Опубліковано : Патрік Скеля

На оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про пограбування, що сталось на вулиці Валовій у центрі Львова. За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області. На місці події правоохоронці встановили, що зловмисник вирвав у перехожого, 20-річного львів’янина, мобільний телефон та втік. Потерпілий надав детальний опис нападника і, проведеними заходами, поліцейські оперативно розшукали його та доставили у Галицький відділ поліції, пише - ПРОЗАХІД.

Читайте також

Побив та відібрав 10 тисяч: на Хуторівці приїжджий пограбував літнього чоловіка
Побив та відібрав 10 тисяч: на Хуторівці приїжджий пограбував літнього чоловіка
У Львові у підприємця зловмисники відібрали 4,5 мільйони гривень

Особу зловмисника встановлено – ним виявився раніше неодноразово судимий за скоєння подібних кримінальних правопорушень 35-річний житель Львова. За фактом слідчі Галицького відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ПРОЗАХІД