На території лікарні швидкої допомоги розгортають ще 300 ліжок для хворих з коронавірусом, - мер

05.11.2020 08:34   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Останніми днями зростає кількість хворих на коронавірус та кількість людей, які потребують госпіталізації. Відтак, місто працює над розширенням мережі ліжкомісць у лікарнях.

Читайте також

Як пережити пандемію COVID-19: практичні поради медика з Ізраїлю (Фото)

Про це повідомив міський голова Львова, пише - Щоденний Львів.

«З кількістю хворих ситуація тривожна, тому що ми по області маємо за добу 505 позитивних результатів ПЛР, з них по Львову — 212. Це, фактично, рекорд за всі місяці досліджень. Також збільшується кількість людей, які потребують госпіталізації. Станом на ранок, сьогодні у наших комунальних міських лікарнях госпіталізовані 550 людей із запаленням легень, більше половини з них мають ковід.

Тому вчора ми проводили велику нараду з підрядниками на території лікарні швидкої допомоги. Там ми зараз розгортаємо ще одну базу на 300 ліжок — це окрім того, що вони і так мають зараз 260 хворих із запаленням легень. Не треба забувати, що лікарня приймає всіх, тому що травми, інсульти, інфаркти не відміняв ніхто. Вирішили на 300 ліжок збільшити кількість місць. Це стосується всіх наших лікарень: ми збільшуємо резерв. Сьогодні 8-ма лікарня має поза 125 хворих, там також є резерв", — сказав Андрій Садовий в ефірі радіо «Люкс ФМ».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів