SkyUp Airlines не літатиме в Дубай зі Львова та Харкова

14.11.2020 10:25   Джерело: Кулемет.com
Опубліковано : Патрік Скеля

SkyUp Airlines не літатиме в Дубай зі Львова та Харкова в період зимової навігації 20/21. Квитки на ці напрямки зникли з системи бронювання української авіакомпанії, – повідомляє - Кулемет.com з посиланням на lowcost.ua.

Нагадаємо, що ще в понеділок квитки на рейси з регіонів України в ОАЕ були доступними з ціною від €126 за переліт в один бік та запланованим стартом польотів 23 грудня.

«Непевність українців через нові правила подорожування впливає на їхнє бажання літати, тож ми спостерігаємо, що попит на деякі напрямки залишається зниженим. У зв’язку з цим ми скасовуємо польотну програму за напрямком Львів – Дубай – Львів та Харків – Дубай – Харків на анонсований період до кінця зимової навігації.», – повідомили нам в прес-службі авіакомпанії.

Отож, в період зимової навігації SkyUp Airlines літатиме в Об’єднані Арабські Емірати тільки по одному напрямку із Києва. Зараз квитки на ці рейси можна придбати за акційною ціною від €88 в один бік та від €176 за подорож туди-назад.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кулемет.com