У Новояворівську 33-річний чоловік «замінував» нічний клуб

Досудове розслідування триває.

21.12.2020 10:33   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

За скоєне 33-річному місцевому мешканцю загрожує до шести років позбавлення волі.

Читайте також

Телефонний терор: кримчанку судитимуть за лже-замінування львівської вулиці
У Львові повідомили про замінування 30 супермаркетів
Затримали 55-річний чоловіка, який «замінував» квартиру у Львові

У неділю, 20 грудня, близько 6.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з нічних клубів у місті Новояворівськ закладено вибухівку.

Про це пише - Четверта Студія з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхали спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група Яворівського відділу поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці обстежили приміщення клубу та прилеглу територію. Вибухонебезпечних чи підозрілих предметів виявлено не було. Евакуація людей не проводилася, оскільки заклад не працював.

Проведеними заходами було  встановлено особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення, –  33-річного місцевого мешканця, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі Яворівського відділу поліції за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцію статті, – до шести років позбавлення волі.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія