На Львівщині розшукали 14-річну дитину, про зникнення якої батьки не повідомляли 10 днів

22.12.2020 10:26   Джерело: Дивись.info
Опубліковано : Патрік Скеля

У Городоцькому районі на Львівщині поліцейські розшукали 14-річну дівчину, яка зникла напередодні, однак батьки довго вагались повідомляти поліцейським про це, пише - Дивись.info.

Як повідомляє пресслужба поліції Львівської області, батьки неповнолітної 10 днів намагались розшукати дочку самотужки, відтак на них складено адміністративний протокол. «20 грудня, близько 12.30, у Городоцьке відділення поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив про те, що 10 грудня, близько 8.00, його 14-річна донька вийшла з дому до школи та не повернулась.

Спочатку батьки намагалися знайти дівчинку власними силами, але коли зрозуміли, що не вдається, звернулися по допомогу до поліції», – йдеться у повідомленні. З’ясувалось, що школярка перебувала у знайомих. Вона здорова та неушкоджена, протиправних дій щодо неї не було вчинено.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Дивись.info