У Львові стендапер-комуніст познущався над Небесною Сотнею під час виступу (Відео)

03.02.2021 22:22   Джерело: Форпост
Опубліковано : Патрік Скеля

Стендапер Владислав Болотніков (стендап – жанр гумористичних виступів, ред.) познущався над пам'яттю Небесної Сотні під час свого гумористичного виступу у клубі у Львові.

Про це повідомив активіст та представник руху «Суспільство майбутнього» Антон Петрівський, пише - Форпост.

«Поглумитися над Небесною Сотнею своїм дебільним недолугим жартом (на відео). Звати жартівника – Болотніков Владислав. Більше того, очевидці стверджують, що цей «жарт» він «трусить» вже не в перше на своїх виступах у львівських клубах.

Але найцікавіше наступне. У вересні 2020 року він був затриманий у проїзді Крива Липа нашими активістами будучи у футболці з надписом «ссср» та серпом і молотом, а поліція порушила проти нього кримінальне провадження за пропаганду комуністичної символіки (перше судове засідання буде цього місяця) і тепер йому світить до 5 років ув’язнення.

Як ми бачимо, випадковостей не буває. Ці люди, які насмілюються вдягати одяг із окупаційною комуністичною символікою чітко все усвідомлюють, і як правило, виявляються людьми, для яких Україна (і боротьба за неї) не є цінністю, а лише об’єктом для глуму і несмішних жартів. І безперечно, що ми будемо добиватися отримання цим виродком необхідного терміну ув’язнення», - каже активіст.

7857685


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Форпост