На кордоні затримали рекордну кількість людей із фальшивими дозволами на роботу в Польщі

Це найчисельніша група з підробленими документами, затримана впродовж останніх років.

12.02.2021 20:22   Джерело: Четверта Студія
Опубліковано : Патрік Скеля

Понад сотню іноземців із фальшивими дозволами на працю в Польщі було впродовж декількох днів затримано на прикордонному переході в Медиці. Підробками хотіли скористатися громадяни Молдови та України, які перетинали кордон на підставі біометричних паспортів.

Читайте також

На Львівщині іноземець переправляв через держкордон України сирійців-нелегалів
На кордоні з Польщею затримано групу нелегальних мігрантів
На Сокальщині затримали іноземного велосипедиста, який прямував з Чехії до Казахстану

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Польське радіо.

«Окрім цього, вони представили додаткові документи з інформацією про умови і місце працевлаштування в Польщі», – розповіла Радіо «Rzeszów» майор Ельжбєта Пікор, речниця Бескидського відділу прикордонної служби:

«Оскільки метою їхнього приїзду мала бути праця в Польщі, вони також показали заяви про доручення праці. Перевірка їх показала, що заяви були цілковито підроблені. На основі цих документів вони мали працювати обслуговуючим персоналом у готелях та працівниками складів в околицях Лодзі і на заході Польщі. Іноземці призналися у використанні підроблених документів, стверджуючи, що це для них була перепустка на в’їзд до країн Європейського Союзу».

Іноземці добровільно згодилися на покарання у вигляді шести місяців позбавлення волі з дворічним випробувальним терміном.

Прикордонники повернули їх до України. Це була найчисельніша група людей з підробленими документами, затримана впродовж останніх років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Четверта Студія