У Львові в обід поліція затримала вуличних грабіжників

24.02.2021 16:27   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Грабіж відбувся сьогодні, близько 13-ї години, у Львові на вулиці Курмановича.

Читайте також

Побив та відібрав 10 тисяч: на Хуторівці приїжджий пограбував літнього чоловіка
Побив та відібрав 10 тисяч: на Хуторівці приїжджий пограбував літнього чоловіка
У Львові у підприємця зловмисники відібрали 4,5 мільйони гривень

Про нього повідомив поліцію 20-річний потерпілий, зупинивши перехожого і здійснивши дзвінок на лінію 102 з телефону останнього.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише - Щоденний Львів.

Зі слів заявника, троє невідомих осіб завдали йому тілесні ушкодження і відкрито заволоділи його телефоном. Зловмисники втекли у невідомому напрямку. Молодий чоловік надав описи грабіжників.

Командир 3 батальйону, почувши орієнтування, негайно вирушив в напрямку скоєння злочину. На перехресті вулиць Виговського — Городоцька він та напарник побачили трьох подібних осіб, які швидко йшли.

Щойно вони підійшли до невідомих, ті почали втікати. Поліцейські наздогнали усіх трьох чоловіків. У них виявили телефон потерпілого.

Затриманими виявилися львів'яни віком 28, 44 та  45 років. На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції. Потерпілий, згодом, упізнав нападників та своє майно і написав заяву про грабіж.

Тривають слідчі дії. Вже невдовзі осіб затримають за ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України та помістять в ізолятор тимчасового тримання.

Їм загрожує відповідальність за ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого вчинений за попередньою змовою групою осіб) ККУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів