До Львова може прилетіти новий турецький лоукостер-конкурент

29.03.2021 12:32   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

30 березня Turkish Airlines виведе на український ринок свого лоукостера - команію AnadoluJet. Почне авіарейси - з Києва.

Читайте також

Wizz Air відкриє базу в аеропорту «Львів» і запускає 7 нових маршрутів з України
Розпродаж від Ryanair: авіаквитки зі Львова від €6

Спочатку лоукостер AnadoluJet літатиме з Анкари до Києва чотири рази на тиждень за подібним розкладом у нічний час до розкладу авіакомпанії Pegasus Airlines - відомого турецького бюджетного перевізника. 

Про це повідомив сайт Avianews, пише - Щоденний Львів.

30 квітня AnadoluJet вийде на лінію Київ-Даламан також за аналогічним розкладом з іншим турецьким авіабюджетником Pegasus Airlines і буде обслуговувати маршрут чотири рази на тиждень. 2 травня лоукостер AnadoluJet  запустить рейси Одеса-Даламан з частотою два рази на тиждень.

На момент публікації матеріалу мінімальна ціна авіаквитків в обидва боки у AnadoluJet становила $ 102 на рейси Київ-Анкара і $ 222 на рейси Київ-Даламан.

AnadoluJet надає спрощений сервіс порівняно з материнською авіакомпанією Turkish Airlines. В Україні будуть літати 189-місні Boeing 737-800 тільки з економ-класом. У базову вартість авіаквитків входить ручна поклажа 8 кг і багаж 20 кг, а також легке харчування.

Нагадаємо, що турецький лоукостер Pegasus Airlines виконує прямі рейси з трьох міст: Львів — Стамбул, Запоріжжя — Стамбул і Харків — Стамбул. Pegasus Airlines знизив стандартну ціну авіаквитків на маршрутах Київ-Анкара і Київ-Даламан напередодні майбутнього виходу на ці маршрути дочірнього лоукостера Turkish Airlines - AnadoluJet.

Нагадаємо, що влада Туреччини запровадила з 15 березня 2021 року нову вимогу для туристів щодо заповнення електронних анкет. Електронну форму необхідно заповнити в останні 72 години перед вильотом літака до Туреччини. Анкета опублікована на сайті Міністерства охорони здоров'я Туреччини register.health.gov.tr ​​і доступна російською, англійською, турецькою, німецькою, іспанською та арабською мовами. Туристам необхідно вписати свої паспортні дані, мобільний телефон, адресу електронної пошти, назву авіакомпанії, дату вильоту, номер рейсу і адресу місця перебування в Туреччині. Після цього система створить HES-код. З його допомогою турецька влада відстежуватиме можливі контакти туристів з хворими на коронавірус. Подібні HES-коди кілька місяців тому стали обов'язковими для жителів Туреччини. З середини березня їх почали привласнювати також іноземним туристам.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів