Підробка документів та привласнення чужого майна: на лаві підсудних завідувачка одного із дитсадків на Стрийщині

21.04.2021 17:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо 48-річної мешканки Стрийщини, яку обвинувачують у підробленні офіційних документів та привласненні чужого майном шляхом зловживання службовим становищем  (ч.1 ст.366, ч.ч.2, 3 ст.191 КК України).

Читайте також

Сільського голову на Львівщині засудили за привласнення 35 тис грн бюджетних коштів
На Львівщині на лаві підсудних опинились приватний підприємець та інженер технічного нагляду, яких обвинувачують у привласненні 1 млн грн бюджетних коштів
На Львівщині директор банківського відділення привласнила 900 тисяч гривень

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що жінка, будучи на посаді завідувача одного із дитсадків Стрийського району, протягом трьох місяців подавала у бухгалтерію райдержадміністрації табелі обліку використання робочого часу однієї із виховательок, за що останній нараховувалася зарплатня. Однак, дана особа фактично не працювала, а гроші які перераховувалися їх у якості заробітної плати надходили на рахунок обвинуваченої.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ Стрийського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області.

Максимальне покарання, яке загрожує жінці, – до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. 

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews