Садовий прокоментував звільнення Андрія Свища

26.07.2021 19:07   Джерело: galinfo.com.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

Директора ЛКП "Львівелектротранс" Андрія Свищо звільнено з посади за результатами службового розслідування. Як зазначив мер міста Андрій Садовий, для мерії важливим є проведення об`єктивного розслідування та отримання рішення суду. Про це повідомили 26 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"Коли з‘явилась інформація про можливі зловживання, була створена робоча група під керуванням Ірини Маруняк, яка дослідила і прийняла рішення, що пан Свищо більше не може очолювати це підприємство. Тому підписаний наказ на його звільнення. Є головний інженер, який виконує обов‘язки. Знайти хорошого керівника - не проста справа. Якщо людина не дружить із законом, то не може працювати в системі Львівської міської ради. Я би дуже хотів, щоб розслідування було об‘єктивне, щоб було завершене, бо лише суд має право встановити істину", - зазначив мер міста Андрій Садовий.

Зазначимо, за дорученням міського голови Львова було створено комісію, яка здійснювала службове розслідування щодо можливого зловживання службовим становищем управлінця. Відтак, за результатами розслідування, прийнято рішення звільнити з посади Андрія Свища. В.о. директора ЛКП "Львівелектротранс" призначено Володимира Коваліва, головного інженера підприємства.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: galinfo.com.ua