15 речей, які роблять тільки ті чоловіки, які вірні своїй жінці на всі 100%

26.07.2021 23:03   Джерело: Кава з молоком
Опубліковано : Львівський Новинар

Багато людей очікують відданості від свого партнера. Однак зради трапляються все частіше. Результати досліджень в 2016 році показали, що 41 відсоток подружніх пар зізналися в невірності, а більше половини чоловіків і жінок заявили, що вони зраджували і раніше.

Але щоб не мати приводів для переживань, запам’ятайте, якщо у вашого чоловіка присутні ці 15 якостей, він завжди буде вам вірним.

1. Він виконує обіцянки

Ваш обранець завжди тримає своє слово. Ви знаєте, коли він обіцяє щось зробити для вас, сім’ї або друзів, він зробить все можливе, щоб стримати свою обіцянку.

2. Йому подобаються ваші друзі

Йому подобається проводити час з вашими друзями, при цьому він тримає з ними дистанцію. Він відданий вам, і жодна дружба не може бути сильнішого, ніж його зв’язок з вами.

3. Він відкритий з вами

Між вами не може бути ніяких секретів, тому що він знає, що може вам все розповісти.

4. Він розставляє кордони

Він знає, які ситуації можуть підштовхнути до зради (наприклад, відрядження з жінкою-колегою), і уникає обставин, які можуть бути небезпечні для вашого шлюбу. Іноді робота змушує його бути наодинці з жінкою, але він розділяє особисте життя і професійну діяльність.

5. Він не спілкується зі своїми колишніми

Він не виправдовує листування або спілкування зі своїми колишніми. Він розриває всі можливі зв’язки з ними.

6. Він розуміє, що повинен бути кращим другом для вас

Бути хорошими друзями – це запорука для люблячих і тривалих стосунків.

7. Він встановлює рамки в спілкуванні зі своїми співробітниками

Він не дозволяє собі занадто тісно спілкуватися зі своїми колегами-жінками. Його шлюб – це не секрет, і він встановлює обмеження, щоб ніхто не сприймав його дружні жести як флірт.

8. Він знає, що ви його цінуєте

Однією з причин, по якій люди обманюють один одного, є недоліки в їх стосунках. Дослідження доводять, що майже 48% чоловіків зізнаються в обмані. І все тому, що вони відчували відсутність емоційного зв’язку зі своєю дружиною. Вираження вдячності своєму чоловікові є одним з найважливіших елементів ваших стосунків.

9. Він не самозакоханий

Чоловіки, які люблять себе більше, ніж будь-кого іншого, частіше схильні до невірності, щоб розпалювати своє власне его.

10. Він бажає інтимної близькості з вами

Він цінує емоційний і фізичний зв’язок між вами. Згідно зі статистикою, 52% пар, які були сексуально не задоволені, відчували спокусу зрадити, в порівнянні з 17% пар, у яких в інтимній сфері було все в порядку.

11. Йому не потрібні компліменти від вас, щоб відчувати себе щасливим

Він не потребує постійної підтримки від вас, щоб знати, що ви піклуєтеся про нього. Але це не означає, що він не чекає похвали від вас. Скажіть йому, що він гарний, і це підвищить його впевненість в собі і зайвий раз нагадає йому, наскільки ви його обожнюєте.

12. Він не повністю контролює свої фінанси

Ваш чоловік не приховує від вас ваш і свій заробіток. Він хоче працювати разом, щоб поповнювати ваш спільний сімейний бюджет.

13. Він ні з ким не фліртує

Ви унікальна жінка, яку він любить, тому єдина, з ким він фліртує. І більше йому ніхто інший не потрібен.

14. Він визнає свої недоліки

Він знає свої слабкості і не боїться їх визнати. Ваш чоловік вірить, що ви допоможете йому подолати свої вади, оскільки він працює, щоб робити себе кращим з кожним днем.

15. Він використовує “ми” замість “я”

Ви – важлива частина його майбутнього. Він не приймає важливих рішень без вас, тому що він знає, що шлюб – це командна робота.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Кава з молоком